INTERMERCATO GRIBEVÆRKTØJ TIL SKOVBRUG

Agrotek er importør af intermercato gribeværktøj til skovbrug og entreprenørområdet I danmark.
Vi har stor erfaring I at finde den helt rigtige løsning til fagfolk der bruger denne type værktøj.

Om Intermercato

Intermercato er en svensk familievirksomhed, der tilbyder et af verdens mest alsidige udvalg af løfteudstyr i top kvalitet til skovbrug, transport, konstruktion og genbrug. Intermercato fremstiller gribere, muslingeskovle, rotorer og kranvægte til eksport til mere end 30 lande på 5 kontinenter. Med 20 års erfaring og en stærk F & U-sikkerhedskopi står vi over for fremtiden med selvtillid.

Forretnings-koncept

Intermercato’s styrke skal bestå af et klart fokus på innovative løsninger primært inden for de to industrier genanvendelse og bioenergi.

Vi vil føre an i teknisk udvikling og udvikle nye produkter fra bunden af i et meget tæt samspil med vores kunder og leverandører. Vi vil tilbyde markedet en af verdens bredeste og mest overkommelige vifte af løfte- og lasteudstyr til høj ydeevne til skovbrug, konstruktion, transport og genbrug.

Forretnings-politik

Vores kvalitetsarbejde skal vedrøre og involvere alle vores medarbejdere og samarbejdspartnere med fokus på optimale løsninger baseret på givne krav og i fælles konsultation med kunden. Hurtig service og håndtering af alle sager, store og små. At være en pålidelig partner og leverandør. Konstant forbedring af vores produkter og service i en tæt dialog med vores kunder. Vi skal bidrage til en bæredygtig udvikling både med vores produkter og vores forretning.

Vores miljøarbejde skal være en løbende proces, hvor vi stræber efter at bruge den bedste teknik fra et “grønt” synspunkt. Vi overholder loven og overholder de gældende regler.