FTG/MOWI

I over 30 år har MOWI været engageret i fremstilling af kraner og krankomponenter. Omkring 1980 startede samarbejdet mellem Wiking Gunnarsson, Motrac AB og Wikhede Mekaniska i Bäckefors Dalsland. Wiking Gunnarsson havde udviklet en patenteret teknologi til parallelle kraner og Wikhede Mekaniska fremstillet. I dag kaldes det firmaet FTG Cranes AB, men selvfølgelig forbliver hele Mowi-følelsen.

Virksomheden har en ægte skovbrugskompetence, der afspejles i vores produkter. Vi ved ikke kun, hvordan man laver en skovtrailer – vi ved også, hvordan man bruger den. Det giver en unik viden, der kommer vores kunder til gode.

Mowi-produkterne er blevet meget velkendte og populære gennem årene. “Når MOWI – altid MOWI” er et velkendt udtryk blandt vores brugere. En vigtig årsag er kundens tæt produktudvikling, der udføres af skovbrugsmedarbejdere. Nogle af funktionerne er nem betjening, hvilket giver øget effektivitet, et unikt bevægelsesmønster og holdbarhed på trods af en slank konstruktion. Kranerne kræver små oliestrømme, men har stadig hurtige, præcise bevægelser. Mowi-udstyr har en høj sekundær værdi. Med disse egenskaber skabes tilfredshed i skoven.

Der er en MOWI til ethvert behov FTG Cranes AB fremstiller og markedsfører et komplet sortiment af Mowi-produkter, der består af skovvogne, alle udstyret med Mowi-kraner, specielle kraner til f.eks. Flishuggere, små og mellemstore foderhøstere og samlede kraner til høstere. Produkterne sælges gennem førende private detailhandlere i Sverige og ved eksport gennem importører til et stort antal lande.

FTG OG MOWI STÅR FOR:

– Gennemtænkt teknologi
– Førende produktudvikling
– Langsigtet økonomisk valg for kunden
– Sikkerhed og ansvar

klog og ærlig partner at diskutere løsninger med FTG er markedsleder for skovvogne i Skandinavien.
Vi har vores produktion i Bäckefors i Dalsland. Der er også udvikling, marked, indkøb og administration.
FTG Cranes AB og FTG Baltic UAB. FTG er et datterselskab af BRUKS Group.