OPLEV VALTRA SHOWROOM

Nu kan du tage et kig på valtra traktorer og mere i valtras nye showroom.

KLIK HER

VALTRA SERIEN - KLIK PÅ FOTO OG SE MERE

ACTIVE

• Powershift, med åben center hydraulik
• Mekanisk hydraulikstyring

Valtra Active tilbyder revolutionerende Powershift teknologi med mekanisk Load Sensing-hydraulik, hydraulikassistent og særskilte hydraulik- og transmissionsolier. Transmissionsstyringen er automatiseret. Du kan betjene traktoren med gearstangen i automatisk tilstand eller manuel tilstand.
Læs mere Skjul

VERSU

• 5PS, med lukket center hydraulik
• Elektronisk hydraulikstyring
• Valtra armlæn med SmartTouch

Valtra Versu er kongen af den nye generation af Powershift-transmissioner med elektronisk hydraulikstyring, hydraulik-assistent og særskilte hydraulik- og transmissionsolier. Transmissionsstyringen er automatiseret. Du kan betjene traktoren med gearstangen i automatisk tilstand eller manuel tilstand.
Læs mere Skjul

DIRECT CVT

• CVT med lukket center hydraulik
• Elektronisk hydraulikstyring
• Valtra SmartTouch armlæn med display

Valtra Active tilbyder revolutionerende Powershift teknologi med mekanisk Load Sensing-hydraulik, hydraulikassistent og særskilte hydraulik- og transmissionsolier. Transmissionsstyringen er automatiseret. Du kan betjene traktoren med gearstangen i automatisk tilstand eller manuel tilstand.
Læs mere Skjul

VALTRA TRAKTORER

Som ejer af en Valtra traktor, er du ikke blot ejer af en maskine, der har hestekræfterne og de tekniske specifikationer i orden.

Du er ejer af en traktor, der er designet fra Valtras hovedsæde i Finland, hvorfra maskinerne bygges ud fra kendskab til det hårde finske klima og erfaringer med både regn, sol, hede og arktisk kulde. Det sikrer stærke og driftssikre maskiner med den velkendte Valtra kvalitet.

 

EN VALTRA KAN KLARE ALLE OPGAVER

Danske landmænd lever i et omskifteligt klima, hvor året byder på både lange solskinstimer og dage med snevejr, men en Valtra er i bund og grund ikke så bekymret for det. Den kan nemlig klare alle slags opgaver, og samtidig med det kan du nyde komforten fra den behagelige kabine – uanset om du kører på marken eller i skoven.
Du kan bruge maskinen til tunge opgaver, den vil stadig have en god driftsøkonomi, takket være den imponerende nordiske know-how.

OPLEV TRAKTOREN HOS AGROTEK I NORDJYLLAND

Hos Agrotek i Himmerland kan du se den flotte Valtra traktor for eget øje, samt både se og føle den omtalte kvalitet.
Du finder os i Himmerlands området, Nordjylland hvor du kan se de flotte maskiner an.
Derudover kan du se alle vores lækre havetraktorer og plæneklippere her, hvis behovet ikke er der for en traktor.

Læs mere Skjul

HVORFOR VÆLGE VALTRA?

Valtra traktorer bygges ikke blot med særlige krav til styrke og kvalitet. Faktisk gennemgår alle traktorer en omfattende test, så snart de har forladt samlebåndet. Afhængigt af hvilken model og type der tales om, varer testen mellem 30 min. og 3 timer.

Det betyder, at der kun sendes driftssikre maskiner ud til brugeren, der kan nyde godt af den stolthed Valtra tillægger deres produkter. Desuden er den velafprøvede teknologi, der findes i traktorerne gennemtænkt, testet og skabt med henblik på at øge produktiviteten hos brugeren.

Som en del af denne teknologi finder du kernen i en Valtra –nemlig motoren. Deres traktorer er udstyret med de solide AGCO Power motorer, der i over 60 år har udgjort kernen i de stærke finske modeller.

Denne motortype er stemplet med yderst positive kendetegn, som pålidelighed, holdbarhed og yderst kraftfuldt drejningsmoment. Motoren er fremstillet af Agco Power, der er en globalt førende virksomhed inden for off-road motorer – både hvad angår udvikling af disse motortyper og bundsolid fremstilling af samme.

EN VALTRA KAN KLARE ALLE OPGAVER

Danske landmænd lever i et omskifteligt klima, hvor året byder på både lange solskinstimer og dage med snevejr, men en Valtra er i bund og grund ikke så bekymret for det. Den kan nemlig klare alle slags opgaver, og samtidig med det kan du nyde komforten fra den behagelige kabine – uanset om du kører på marken eller i skoven. Du kan bruge maskinen til tunge opgaver, den vil stadig have en god driftsøkonomi, takket være den imponerende nordiske know-how.

OPLEV VALTRA HOS AGROTEK I NORDJYLLAND

Hos Agrotek i Hobro og Brønderslev kan du se de flotte Valtra traktorer udstillet.
Vores salgsafdeling står klar med rådgivning omkring din næste Valtra traktor.

AGROTEK RÅDGIVER TEAM​

Niels
Niels Vestergaard Salgschef
Ole
Ole Grøn Salg
Per
Per Kjeldsen Salg
Børge
Børge Haugaard Salg

HOS AGROTEK LÆGGER VI VÆGT PÅ PROFESSIONALISME OG HØJ SERVICE. 

Som leverandør til blandt andet landbrug og skovdrift samt park- og entreprenørvæsen er viden og pålidelighed en nøglefaktor for Agrotek. I dag er Agrotek en solid medspiller for kunder over hele landsdelen. Fra Århus i syd til Skagen i nord bidrager Agrotek med levering af såvel nyt materiel som servicering af både små og store maskiner. Agrotek er baseret på fire grundpiller: Salg, butik, lager og værksted, der udgør hver deres bidrag til Agroteks profil som en seriøs samarbejdspartner i en branche, hvor vi ønsker at være tæt på kunden, og hvor en velfungerende maskinpark er altafgørende.