AGROTEK

VALTRA TRAKTORER

Som ejer af en Valtra traktor, er du ikke blot ejer af en maskine, der har hestekræfterne og de tekniske specifikationer i orden. Du er ejer af en traktor, der er designet fra Valtras hovedsæde i Finland, hvorfra maskinerne bygges ud fra kendskab til det hårde finske klima og erfaringer med både regn, sol, hede og arktisk kulde.

Det sikrer stærke og driftssikre maskiner med den velkendte Valtra kvalitet.

Se vores sortiment

ÅRETS TRAKTOR 2018

Valtra har vundet titlen i 2018 som årets bedste traktor. Vi har skrevet et indlæg om det her, hvor du kan hvilken Valtra model og hvad der gjorde traktoren kvalificerede sig til denne fornemme titel. 

HVORFOR VÆLGE EN VALTRA?

Valtra traktorer bygges ikke blot med særlige krav til styrke og kvalitet. Faktisk gennemgår alle traktorer en omfattende test, så snart de har forladt samlebåndet. Afhængigt af hvilken model og type der tales om, varer testen mellem 30 min. og 3 timer.

Det betyder, at der kun sendes driftssikre maskiner ud til brugeren, der kan nyde godt af den stolthed Valtra tillægger deres produkter. Desuden er den velafprøvede teknologi, der findes i traktorerne gennemtænkt, testet og skabt med henblik på at øge produktiviteten hos brugeren.

Som en del af denne teknologi finder du kernen i en Valtra –nemlig motoren. Deres traktorer er udstyret med de solide AGCO Power motorer, der i over 60 år har udgjort kernen i de stærke finske modeller.

Denne motortype er stemplet med yderst positive kendetegn, som pålidelighed, holdbarhed og yderst kraftfuldt drejningsmoment. Motoren er fremstillet af Agco Power, der er en globalt førende virksomhed inden for off-road motorer – både hvad angår udvikling af disse motortyper og bundsolid fremstilling af samme.

EN VALTRA KAN KLARE ALLE OPGAVER

Danske landmænd lever i et omskifteligt klima, hvor året byder på både lange solskinstimer og dage med snevejr, men en Valtra er i bund og grund ikke så bekymret for det. Den kan nemlig klare alle slags opgaver, og samtidig med det kan du nyde komforten fra den behagelige kabine – uanset om du kører på marken eller i skoven.

Du kan bruge maskinen til tunge opgaver, den vil stadig have en god driftsøkonomi, takket være den imponerende nordiske know-how.

OPLEV TRAKTOREN HOS AGROTEK I NORDJYLLAND

Hos Agrotek i Himmerland kan du se den flotte Valtra traktor for eget øje, samt både se og føle den omtalte kvalitet. Du finder os i Himmerlands området, Nordjylland hvor du kan se de flotte maskiner an. Derudover kan du se alle vores lækre havetraktorer og plæneklippere her, hvis behovet ikke er der for en traktor.

Valtra og Agrotek har også en traktor til dig. Klik her og læs mere om den nye T4 Valtra traktor, der produceres i Finland.