Valtra T254V – Tractor of the Year 2018!

Valtra T254 Versu med SmartTouch armlæn er kåret til ‘Tractor of the Year 2018’ og ‘Best Design 2018’.

Juryen består af 23 uafhængige journalister, der repræsenterer 24 europæiske landbrugsmagasiner. Det er første gang, Valtra vinder hovedprisen for årets traktor.
Som baggrund for juryens deres beslutning for prisen lyder det: “Valtra sætter en ny standard i intuitiv drift; Traktoren giver generelt høj komfort, ydeevne, effektivitet og alsidighed.”

Valtra T254 Versu leveres med den nye brugervenlige SmartTouch skærm. SmartTouch har fuldt integreret teknologi: Isobus, GPS styring, nem navigerbar menustruktur. Det nye armlæn øger produktiviteten og har integreret sikkerhedskamera der ikke generer udsynet og derved letter arbejdsbyrden for føreren.

Designet i den 9-tommers terminal er brugervenligt og mere intuitiv at bruge end en moderne smartphone. Alle funktioner på terminalen kan nås med højst to tryk eller ”swipes”, og designet gør det umuligt at gå tabt i menuen. Der kan indstilles separate profiler for hver enkelt fører og opgave, og konfigurationer kan foretages på sekunder.

Lige nu leveresT254V med eksklusiv TRACTOR OF THE YEAR pakke 

Valtra T-serien

Der hvor vi kommer fra, taler vi ikke meget. Men vi lytter til vores kunder. I har fortalt os, at de tre vigtigste grunde til at vælge en Valtra er, pålidelighed, lave driftsomkostninger og brugervenlighed. Det er på baggrund af dette, at vi har bygget den fjerde generation af Valtra-traktorer.

Vi har bygget traktorer i mere end 60 år, og T-serien er kulminationen af vores hidtidige erfaringer. Vi har udviklet den til at dække de alsidige behov blandt landmænd og til de mest krævende forhold. Vi er stolte af resultatet. YOUR WORKING MACHINE er bygget op fra bunden til dig.