2016

VALTRA DEMO DAG I HJØRRING

Her kunne opleveles den nyeste teknologi indenfor valtra traktor verdenen.
Agrotek har fået ny valtra afd. I hjørring, og vi glæder os til at se, og snakke med dig om netop dit behov.

Agrotetek rykker tættere på sine nordjyske kunder

Med åbningen af salgssted med 700 m2 showroom under tag for landbrugsmaskiner og -redskaber, viser agrotek, at de tager deres nordjyske kunder seriøst

Det nye salgsted på a. F. Heidemannsvej I hjørring er ikke blot et lille repræsentationskontor for agroteks hovedafdeling I hobro.

  • Faktisk er vi I salgsafdelingen for landbrugsmaskiner I hobro lidt misunderlige på de 700 m2 showroom den nye afdeling I hjørring har. Så mange m2 showroom kan vi kun drømme om hernede, griner salgschef landbrug/entrepenør, niels vestergaard.

Er kommet til Hjørring for at blive

Overtagelsen af ansvaret for salg og servicering af valtra I nordjylland I januar måned 2015 rejste behovet for agroteks fysiske tilstedeværelse I det nordjyske. Agrotek tog tyren ved hornene og ansatte først en nordjysk sælger, og slog derefter, 1. Marts I år, dørene op for det nye salgssted med tilhørende udstillingshal I hjørring. Med lokalafdeling, sælger og fire service-vogne, hvor én permanent kører I området viser agrotek, at de tager deres nordjyske kunder seriøst.

– agrotek og vores personale har 32 års erfaring med salg og service af valtra. Den produktviden og –knowhow glæder vi os til at lade de nordjyske kunder komme til gode, udtaler niels vestergaard.

Udover valtra traktorer har vi I vores 700 m2 showroom også fået plads til nogle store landbrugsmaskiner.

Vild med Valtra

Det er sælger indenfor landbrug, Børge Haugaard, der til dagligt står for Agroteks nye Hjørring-afdeling. Børge Haugaard har tidligere stået for salget af Valtra-traktorer hos Almas, men valgte at følge med produktet, da Agrotek overtog forhandlingen i Nordjylland.  – Det gjorde jeg, fordi jeg er vild med Valtra. Og, af erfaring ved jeg, at der er en virkelig god efterservice på produkterne fra fabrikkens side af, forklarer Børge Haugaard. 

Hvis du er lige så vild med Valtra som os, kan du her læse mere om hvilke traktorer vi løbende sælger, og ellers kontakt os endelig for nærmere information.

Lægger ud med Valtra-demo 25. april

Nysgerrige nordjyder, der godt kunne tænke sig at besøge den nye Agrotek-afdeling og samtidig bese nogle af de sidst nye Valtra-modeller, bør skrive 25. april i kalenderen. Her vil Agrotek, i samarbejde med Valtra, nemlig afholde en demo på Hjørring Dyrskueplads. 

  • Der vil være otte nye Valtra-modeller udstillet, og man har faktisk mulighed for at prøvekøre de seks af dem. Og, når man nu alligevel er kommet ud af døren, så vil jeg da anbefale, at man kigger forbi vores nye afdeling og ser, hvad vi ellers har at byde på, smiler Børge Haugaard. 

Det lokale Landbo Ungdom vil også være tilstede på dyrskuepladsen under Valtra-demoen, hvor de vil stå for salget af pølser og sodavand. Arrangementet starter kl. 13:00 og slutter kl. 20:00. 

Valtra skal bane vej for redskabssalg

Med den nye Hjørring-afdeling, så får nordjyderne, udover Valtra-traktorer, nu også mulighed for at drage fordel af det store udvalg af landbrugsredskaber, som Agrotek også fører. 

  • Der er ingen tvivl om, at Valtras produkter er med til at bane vejen for vores andre produkter heroppe. Og vi tror og håber på, at vi på sigt også opnår et pænt salg af andre landbrugsmaskiner og landbrugsredskaber heroppe, fortæller Børge Haugaard.