Traktortræk i Hobro

AGROTEK SPONSORERER HOBRO LANDBRUGUNGDOMS TRAKTORTRÆK HOBRO

Traktortræk trak masser af tilskuere

Hobro Landboungdoms Traktortræk 2015 var en bragende succes

Masser af hestekræfter, lange køer ved mad og drikkeboder og en publikumsrekord, der slår tidligere års gæsteantal med flere længder. Jo, der er masser at glæde sig over hos Hobro Landboungdoms arrangørgruppe, når det gælder deres årlige traktortræk arrangement.

  • Dette års arrangement har slået alle rekorder – Og på alle parametre vel at mærke. Antallet af deltagende trækkere har aldrig været højere, salget i boderne er gået forrygende og antallet af betalende gæster er ubetinget rekord for vores arrangementer, fortæller formand for Hobro Landboungdom, Mathias Barslund.

 

Nu et af Danmarks største traktortrækarrangementer

Til dette års traktortræk arrangement, der som altid er sponsoreret af Agrotek i Hobro, var der tilmeldt 56 traktorer og 70 havetraktorer. Det gør arrangementet til et af landets største.

  • Til sammenligning var der til et lignende arrangement på Gl. Estrup kun tilmeldt 25 traktorer. Faktisk er vi i størrelse nu på niveau med Danmarksmesterskaberne i traktortræk, hvad angår tilmeldte traktorer, forklarer en stolt Mathias Barslund.

 

Radiospots og sociale medier hjalp med at lokke publikum til

Mathias Barslund mener, at brug af radiospots på Radio ABC, Radio Alfa og ANR har været medvirkende til arrangementets store succes.

  • Derudover har vi også været ret aktive med at gøre opmærksom på vores arrangement via sociale medier, eksempelvist på Facebook, hvor vi også har haft konkurrencer, hvor folk har kunnet vinde billetter og meget andet, fortæller Mathias Barslund.

 

Uden Agroteks hjælp ville det være umuligt at afholde arrangementet

Agrotek i Hobro er Traktortrækkets faste sponsor, og stiller hvert år velvilligt materiel og mandskab til rådighed for det populære event. Hos Hobro Landboungdom er man overordentligt tilfreds med det varige samarbejde med den lokale leverandør af landbrugs- og havemaskiner.

  • Det ville slet ikke kunne lade sig gøre at arrangere disse arrangementer uden Agroteks hjælp. De leverer maskiner, crossere, telte og hvad vi ellers skal bruge til at give vores publikum et ordentligt arrangement. Vi håber da bestemt også, at de ligesom vi er mere end tilfredse med dette års arrangement. Og nå ja, vi må bestemt heller ikke glemme den fornemme hjælp vi har fået fra alle de frivillige, som har knoklet med at få afviklet arrangementet fortæller en ydmyg Mathias Barslund.

 

Udvidelser til næste år

Agrotek har i overvejelserne at udvide arrangementet ved at tilføje robotplæneklippere. Dette er noget flere kunder har ønsket, og vi er derfor i gang med at forhandle med arrangørene, da vi ønsker kunderne det bedste. Nærmere info følger.

 

WordPress Video Lightbox