Græsvogn

Såmaskine

Rundballe presser

HVEM ER PÖTTINGER?

Pöttinger er et anerkendt mærke der leverer stærke produkter til græs- og jordbehandling. Med stor indsigt i landbruget kender de kravene til nutidens landbrugsmaskiner, og virksomhedens lange historie med know-how og direkte rødder til landbrug. Familievirksomheden er kendt for deres høje kvalitet, og Pöttinger kunder forudsætter med god grund, at deres maskiner har en upåklagelig funktion og pålidelighed. Det gennemsyrer hele produktionen hos den Østrigske gigant, der fremstiller deres landbrugsmaskiner under streng kvalitetsstyring. Se mere til Pöttingers maskiner her.

MERE OM PÖTTINGER

Pöttinger skaber med deres kombination af viden om landbruget og inddragelsen af deres kunders erfaring praktiske løsninger, der hjælper i dag og tager højde for morgendagens krav til opgavehåndtering.

Ønsket om fremtidsorienterede løsninger og værdifulde tekniske biddrag til landbruget skal hjælpe til at øge effektiviteten under landbrugsproduktionen. Mærket er kendt over hele verden og bestemt også her i Danmark, hvor danske landmænd nyder godt af deres produkter.

Pöttinger har særligt specialiseret sig inden for to områder, der kan deles op i græsbehandlere og jordbehandlere. Alle produkter er skabt med henblik på at give øget værdi til landmanden og sikre en høj kvalitet.

De overordnede krav til Pöttingers landbrugsmaskiner er alle at finde i både græs- og jordbehandlerne, hvorfor du kan være sikker på glimrende funktion og pålidelig mekanik.

GRÆSBEHANDLERE

Pöttinger overbeviste om, at den bedste foderkvalitet opstår på baggrund af en nænsom skårlægge proces. Derfor stilles høje krav til jordtilpasning, ligesom maskinerne er bygget til at minimere smuldretab og lade sig indstille med den helt rigtige, korte betjeningstid.

Græsbehandlerne tæller både skivehøstere, vendere, rotorriver samt små og store snittevogne – alle bygget til at imødekomme landmandens berettigede krav.

JORDBEHANDLERE

Jorden er en af landmandens absolut vigtigste ting. Det ved de hos Pöttinger, som derfor designer moderne jordbehandlingsmaskiner, der kan sikre landmanden de bedste resultater og vedligeholde eller forbedre jordens struktur for at skabe succeshistorier.

I serien af jordbehandlere findes plove, stubharver, lift tallerkenharve, rotorharver og såteknologi.

PÖTTINGER HOS AGROTEK – FORHANDLER I NORDJYLLAND.

Hos Pöttinger skriver de selv, at Kvalitet er en værdi, som svarer sig. Det kunne vi ikke være mere enige i hos Agrotek. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde de stærke landbrugsprodukter fra vores fysiske butik i Hobro samt vores online salg i webshopen.