2023

Nyt fra Agritechnica messen i Tyskland

Vi ved, at rigtig mange kunder var forbi os på Agritechnica i Hannonver, men måske var du ikke af dem der fik muligheden!

MEN derfor skal du ikke snydes for oplevelsen. 🤗 
Her får du et tilbageblik på en helt igennem fantastisk messe, hvor hele produktprogrammet fra Valtra var samlet på ét og samme sted 🚜🚜🚜🚜

Læn dig tilbage og oplev messestemningen, lige der hvor du befinder dig ☕🚜
Det varmer altid lidt, at se noget man holder af 😉❤️🚜

Efter godkendelse fra medarbejderne
køber planteavler tre Valtra S416 på Agritechnica

Frandsbjerg Agro og Agrotek har givet håndslag på en handel med tre af de
helt nye Valtra S416 på verdens største landbrugsmaskinmesse i Hannover.

Hos Frandsbjerg Agro i Hobro i Nordjylland kan tre ældre Valtra-traktorer nu se frem til at blive afløst af tre helt nye Valtra S416.

Handlen blev endelig afsluttet i dag, da fem medarbejdere så den nye S-serie-traktor på Agritechnica, og gav deres godkendelse til Søren Rasmussen, der driver Frandsbjerg Agro.

– Det sidste, der manglede, var medarbejdernes godkendelse, og da de gav en tommelfinger op og sagde, at de var tilfreds med den, var handlen endeligt i hus, siger Bent Henneberg, der er salgs- og produktspecialist fra Valtra i Danmark.

Det er Ole Grøn, der er sælger ved Agrotek, der har stået for handlen.

– Vi er stolte af, at de har sådan en tillid til vores forhandlere, at de køber tre traktorer, som først lige er lanceret nu, siger Bent Henneberg.

De tre nye traktorer bliver først leveret i efteråret 2024, men de fem medarbejdere fik hver en minimodel af den nye S-serie-traktor med hjem