Maskinforhandler

Maskinforhandler – Agrotek A/S

Agrotek er en seriøs maskinforhandler med base i Himmerland, Nordjylland. Fra vores hjemmeside og fysiske butik i Hobro forhandler vi både nye og brugte landbrugsmaskiner, have/park maskiner og en lang række tilbehør til de nævnte områder.

Vi forhandler og fremviser anerkendte mærkevarer og pålidelige, kraftfulde produkter til en lang række opgaver inden for landbrug og have/park sektoren. Her kan du forvente kvalitet, service og kompetent rådgivning.

Se vores stærke udvalg herunder.

Maskinforhandler

Maskinforhandler i Hobro.

Agrotek har eksisteret lige siden 2004, hvor en fusion førte to kendte nordjyske spillere sammen, der hver især medbragte en enorm erfaring. Siden er Agrotek vokset til et stort landbrug og have/park center med ekspertise inden for landbrugsmaskiner og have/park området.

Som maskinforhandler kan vi klæde dig på til de mange udendørsopgaver, hvor de rette maskiner er en nødvendighed. Vi fremviser dagligt stærke traktorer, vogne, maskiner til jord og græs, vedligeholdelsesprodukter, havetraktorer, plæneklippere og meget andet. De maskiner og det udstyr vi forhandler, stammer fra de bedste i branchen. Kun anerkendte producenter får udstillet deres varer hos Agrotek, da vi vægter at sikre vores kunder de bedste produkter og den højeste kvalitet.

Som maskinforhandler fører vi et velassorteret udvalg af kraftfulde maskiner og stærkt tilbehør, så du kan finde den rette hjælper til landbrugsarbejde, haven eller hjemmet.

På vores side har vi gjort det nemt for dig at navigere mellem de enkelte produktkategorier, hvori de kan se nærmere på det store udvalg af kvalitetsudstyr. Finder du et produkt, du gerne vil høre mere om, er vi altid klar til at supplere med ekspertviden inden for alle områderne.

Hvis du allerede nu har behov for det, sidder vi klar til at vejlede og komme med gode råd. Du kan nemt kontakte os ved at benytte vores kontaktformular.

Kom forbi og se mere i det Nordjyske

Agrotek er beliggende i Hobro i Himmerland, Nordjylland, hvorfra vi som maskinforhandler altid står klar til at fremvise og fortælle om de enkelte produkter.

Vi er kendt for en høj standard og respekterer den faglighed, der skal opfyldes for at kunne vejlede korrekt og hjælpe vores kunder frem til den optimale løsning – hver gang.

Traktor - maskinforhandler

  Plæneklipper fra Husqvarna
WordPress Video Lightbox