Landbrugsmaskiner

Landbrugsmaskiner

Mangler du en ny eller brugt landbrugsmaskine? Læg turen forbi Agrotek, få en snak med din fagmand og gør en god handel.

I vores sortiment finder du velfungerende, kraftfulde maskiner, der imødekommer de krævende opgaver i landbruget. Blandt de nye og brugte landbrugsmaskiner finder du både traktorer og tilbehør samt maskiner og redskaber til mange forskellige arbejdsopgaver.

Vores produktsortiment er bygget op omkring kraftfulde kvalitetsmaskiner fra branchens stærkeste mærker – som blandt andet Pöttinger, Valtra, Hardi, HE-VA og mange andre.

Hos Agrotek i Hobro kan du altid gøre en god handel, når du skal bruge en ny landbrugsmaskine.

Kort fortalt finder du de bedste landbrugsmaskiner – både traktorer og tilbehør – fra de stærkeste og mest anerkendte navne.

Vejledning og service i højsædet

Når du besøger Agrotek, bliver du mødt af fagfolk, der er opdraget med stor produktviden og god service som en selvfølge. Vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige maskiner, der lever op til dine krav til styrke, førerkomfort, anvendelsesmuligheder og meget mere.

Vores produktviden og know-how inden for de enkelte mærker og deres udvalg er enorm, og vi kan altid præsentere dig for bundsolide landbrugsmaskiner, både nye og brugte maskiner, hvad enten du søger en traktor jord- eller græsbehandlere – eller hvis du mangler så- og plantemaskiner, anhængere eller andet.

Du får derfor altid reel rådgivning, der imødekommer dine krav til effektivitet og kvalitet.brugte landbrugsmaskiner

Både nye og brugte landbrugsmaskiner

Når du besøger vores butik og showroom, får du samtidig adgang til at se an masse populære maskiner an, der dækker de forskellige behov inden for landbruget.

Blandt de mange maskiner findes nye såvel som brugte landbrugsmaskiner inden for mange forskellige prisintervaller. Vi har både nye og brugte traktorer samt alt interessant tilbehør.

Gør en god handel på brugte landbrugsmaskiner 

Hos Agrotek i Nordjylland forhandler vi brugte landbrugsmaskiner. I vores webshop, såvel som fysiske butik, har vi et stærkt produktprogram at tilbyde. Maskinerne er velegnede til professionel landbrugsdrift, da landbrugsmaskinerne er velfungerende, stabile og kraftfulde – præcis som fabrikanterne Pöttinger, Valtra, Hardi, BVL og mange flere  har tiltænkt det.

Når du handler hos Agrotek kan du samtidig gøre brug af vores ekspertviden om de enkelte produkter. Vi kan derfor vejlede i forhold til, hvilke opgaver de enkelte maskiner er velegnede til, ligesom vi altid står klar med gode generelle råd til brug og vedligeholdelse.

Vi har altid et stort udvalg på lager, og kan derfor typisk fremvise et flot udvalg af traktorer, græs- og jordbehandlere og et generelt sortiment af vogne, anhængere, så- og plantemaskiner og mange flere produkttyper, der kan komme dig til gavn i landbruget.

Eget dygtige servicecenter og reservedelslager

Foruden vores store udvalg af maskiner, tilbehør, redskaber, arbejdstøj og meget mere, der findes i vores butik, har vi vores eget dygtige servicecenter med faguddannede medarbejdere. Her får du fantastisk hjælp til at vedligeholde traktorer, industri- og landbrugsmaskiner samt maskiner inden for have/park sektoren.

Finder du en god traktor til salg eller lignende, kan du derfor være vel vidende, at den har været kontrolleret af vores erfarne team. Vi har vores egne kørende montører, der rykker ud og hjælper dig med at holde dine maskiner 100% i orden og sørger for, at dit materiel fungerer lige efter bogen.

Vi har desuden vores eget velassorterede reservedelslager, hvorfor du nemt får adgang til lige præcis dét, du står og mangler til dine landbrugsmaskiner.

photo-1527847263472-aa5338d178b8

Besøg os i Hobro eller Hjørring

Du kan altid klikke dig frem til vores nye og brugte landbrugsmaskiner fra menuen her på hjemmesiden, ligesom det også er fra menuen, du finder nærmere information om de enkelte producenter. Husk at vi desuden fører at fremragende sortiment inden for både plæneklippere og havetraktorer, som vi ligeledes rådgiver og vejleder i.

Derudover vil vi naturligvis rigtig gerne hilse på dig i vores butik eller showroom i Hobro og Hjørring, hvor vi står klar til at hjælpe dig og vise dig vores mange flotte maskiner.

 

WordPress Video Lightbox