KÄRCHER – TYSK KVALITET TIL PRIVAT OG INDUSTRI

Med deres letgenkendelige gule karakteristiske farve, er Tyske Kärcher en velkendt leverandør af rengøringsprodukter til privat og industri. Kärcher sætter nye standarder for innovation, kvalitet og effektivitet med deres højtryksrensere, gulvmaskiner, tæppe- og tekstilrensere, dampsugere, støvsugere m.m.

Den tyske virksomhed er fortsat – takket være deres teknologi og kvalitet – verdens førende udbyder af rengøringssystemer og produkter til privat og erhverv.

Se mere til det stærke Kärcher sortiment herunder.

Har du i stedet brug for udendørs maskiner, fører vi en masse plæneklippere og havetraktorer fra blandt andet Husqvarna. 

Find dem lige her

KÄRCHER – TYSK INGENIØRKUNST SIDEN 1935

Sidens Kärcher blev stiftet tilbage i 1935 er der sket meget. Fra tegnestue med iværksætterdrømme er mærket i dag en anerkendt global markedsleder inden for rengøringsteknologi.

Kärchers grundprincipper holder stadig og de fortsætter med at tilbyde rengøringssystemer og produkter til privat, handel og industri, hvor produkterne vægter et optimalt forhold mellem pris og ydeevne.

De innovative produkter er designet med brugeren for øje. Faktisk sker en del af innovationen på baggrund af kundernes aktuelle problemstillinger, hvorefter den tyske virksomhed sætter ind på at udvikle højt funktionelle kvalitetsprodukter, der er både brugervenlige og sikre at benytte. Det resulterer i de velkendte Kärcher produkter, der gør kunder i stand til at løse krævende rengøringsopgaver.

KVALITET HELE VEJEN IGENNEM

Den velkendte tyske kvalitet kommer til udtryk i alle produkter. Kärcher arbejder nemlig ud fra en streng kontrol, der starter allerede når der leveres komponenter til maskiner – og ikke slutter før de færdige produkter har gennemgået en teknisk inspektion. På denne måde fortsætter virksomheden med at sætte nye standarder som et toneangivende globalt brand.

BREDT SORTIMENT AF RENGØRINGSMASKINER

Kärcher har udvidet deres sortiment betydeligt siden opfindelsen af højtryksrenseren.
I dag tæller det store sortiment både løsninger til private og industri, hvor produkterne tællerkold- og hedvandsrensere, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, støvsugere, vinduesvaskere, bonemaskiner og meget mere, der alle løser opgaver effektivt, økonomisk og kan give brugeren de optimale værktøjer til at sikre god hygiejne – naturligvis under hensynstagen til miljøet.

DU FINDER KÄRCHER HOS AGROTEK I HOBRO OG BRØNDERSLEV

Når du søger et rengøringsprodukt fra Kärcher, så finder du det hos Agrotek i Nordjylland og fra vores webshop. Fra vores butik i Hobro kan vi desuden vejlede professionelt, så du kan få svar og informationer om de stabile, gule tyske maskiner.

Se flere produkter og have/park maskiner her på siden eller besøg os i vores store butikker beliggende i Hobro og Brønderslev