Hydraulikslanger

Stort udvalg inden for hydrauliske slanger

Vi har et utroligt bredt produktsortiment af nye produkter og tilbyder mere eller mindre samtlige løsninger indenfor hydraulikslanger til alle brancher og maskiner. Det være sig til trucks, traktorer, have og parkmaskiner. m.m.

Blandt andet fører vi en lang række produkter fra Grene og lynkoblinger til din hydraulikslange fra Faster. Hydrauliske slanger har vi fra ¾” i størrelsen og op.

Vi sælger, efterser og reparerer hydraulikslanger –

og har et flot og stort produktsortiment indenfor hydraulikslanger og tilhørende reservedele

En hydraulikslange kan holde i alt fra blot en måned til 10 år, så du ved aldrig, hvornår du har brug for en stump eller en helt ny slange.

Agrotek i Hobro har alt i hydraulikslanger til landbrug, skovbrug, anlægsgartnere entreprenører m.m.

Vi er konkurrencedygtige på prisen, men vægter kvalitet og sikkerhed højest.

Valtra

 

Reservedele til enhver defekt

I vores lokaler, på Lupinvej 15 i Hobro, finder du også et omfattende reservedelslager, som kommer dig til gode, den dag uheldet er ude.   Har du behov for ukurante reservedele til din hydraulikslange, så slipper vi også gerne, hvad vi har i hænderne for at opstøve dem for dig.

Vores værksted sover aldrig

Vores værksted og servicevogne står parat 24-timer i døgnet til at efterse, reparere og udskifte dine hydraulikslanger. Måske er pakningen på din hydraulikcylinder/hydraulikstempel blevet utæt eller ridset, eller pumpen eller en af ventilerne trænger til at blive skiftet. Det kan også være, at der bare er behov for, at der bliver skiftet hydraulikolie.

Uanset hvad, så kan et fejlfindingstjek på din hydraulikslange, foretaget af vores dygtige, faguddannede medarbejdere, på sigt spare dig mange penge, ved at skaden opdages, inden uheldet er ude.

Husk de lovpligtige eftersyn

På de fleste maskiner og udstyr, hvor hydrauliske slanger indgår, skal der foretages et lovpligtigt eftersyn hver 12. måned. Skal du have udført sådan et lovpligtigt eftersyn på din hydraulik, så er vi også behjælpelige med dette.

Det er som regel dig selv, der skal holde styr på, hvornår det er tid til sådan et årligt lovpligtigt eftersyn. Men, hos Agrotek kan du få vores værkfører til at notere det ned i hans kalender, og så hjælper vi dig med at huske på det.

Glem ikke sprøjteeftersyn

Et sprøjteeftersyn anbefaler vi at du får lavet på din maskine minimum 1 gang om året. Du er velkommen til at komme ud til os med maskinen, og ellers tilbyder vi også at kunne lave et sprøjteeftersyn lige der, hvor din maskine holder. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af den bedste løsning for jer.

WordPress Video Lightbox