AUTOMOWER® FRA HUSQVARNA

Det er ligegyldigt, om din græsplæne er lille eller stor, flad eller hældende, almindelig eller kompleks –
Automower® vil holde den i fantastisk form ved at køre af sig selv uden problemer

LÆS MERE OM AUTOMOWERVINTEREFTERSYN​ PRISER

VORES HAVE/PARK AFDELING STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG.

Hvis du også vil have fornemmelsen af professionelt udstyr til have og skov, bør du vælge Husqvarna. Det anerkendte svenske mærke har for længst slået sit navn fast som en bundsolid leverandør af haveudstyr og udstyr til skovbrug. Blandt de mange populære produkter kan nævnes plæneklippere og havetraktorer, fræsere, trimmere, motorsave m.m.

MERE OM HUSQVARNA

Husqvarna har eksisteret siden 1689, men først i 1918 erhvervede de en mindre række produkter, der herunder talte plæneklipperen, der har ført til virksomhedens fokus på produkter til have og skov. Den dag i dag er Husqvarna kendt som en global førende producent af udendørs maskiner og redskaber.

Mange danskere er for længst blevet bekendt med de solide have- og skovprodukter, og nyder godt af frugten fra de svenske redskaber, der altid giver gode resultater og sørger for optimalt udbytte af de timer, der tilbringes med dem i det udendørs liv.

AUTOMOWER® FRA HUSQVARNA

Det er ligegyldigt, om din græsplæne er lille eller stor, flad eller hældende, almindelig eller kompleks –
Automower® vil holde den i fantastisk form ved at køre af sig selv uden problemer

LÆS MERE

PASSION FOR INNOVATION OG PRÆCISION

Passionen for innovation, udvikling og præcision har lagt fundamentet for en mangeårig produktion af succesfulde produkter hos den svenske fabrikant. Husqvarna designer i dag produkter med fokus på ergonomi og brugervenlighed, hvorfor det altid er en fornøjelse at fysisk benytte og fornemme deres stærke produkter eller starte deres innovative apparater, som da Husqvarna eksempelvis producerede verdens første solcelle-drevne robotplæneklipper.

Det er blot et af eksemplerne på de mange innovative produkter, der er gået fra tegnebrættet til gedigent haveudstyr.

Siden erhvervelsen af den enkelte stålstøbte græsslåmaskine er det gået stærkt fremad med produktionen af have/par maskiner og udstyr til skovbrug. I dag tæller Husqvarnas sortiment nemlig både plæneklippere, robotplæneklippere, havetraktorer, hækkeklippere, buskryddere, trimmere, rydningssave, motorsave, fræsere, løvblæsere, sneslynger og meget andet samt tilbehør.

Du kan derfor altid finde det helt rette produkt at gå i haven eller skoven, hvad enten du har behov for en havetraktor med integreret opsamlersystem og stor klippebredde eller motorsav med lavt vibrationsniveau og ekstrem ydeevne.

HUSQVARNA HOS AGROTEK

Hos Agrotek i Hjørring og Hobro sælger vi Husqvarna til både private og erhverv. Vi er solidt plantet i Nordjylland, hvorfra vi kan rådgive om de mange forskellige Husqvarna-produkter og hjælpe dig med at finde de optimale have/park maskiner til dine udendørsopgaver.