Hjørring

Agrotek Hjørring – lidt tættere på

Med vores Hjørring-afdeling er vi rykket endnu tættere på vores nordjyske kunder. 

Vores nordjyske adresse gør det nemt for dig, når du får lyst til at besøge os, og når du har brug for, at vi besøger dig. 

Lokale servicevogne

Agrotek har servicevogne kørende i det nordjyske. Hjælpen er derfor altid nær, hvis du skulle have brug for, at en  faguddannet Agrotek-tekniker aflægger dig et besøg. 

Alle vores kendte mærker

Fra vores adresse på A.F. Heidemanns vej 14 i Hjørring er vi leveringsdygtige i alle vores kendte mærker inden for landbrugsmaskiner og traktorer. 

32 års Valtra-erfaring

Vi sælger og servicerer blandt andet Valtra-traktorer. Og, med over 32 års erfaring i at servicere Valtra-traktorer  tør vi godt love, at din Valtra-traktor er i gode hænder. 

Stort showroom

I Hjørring har vi 700 m2 udstillingsareal under tag. Det giver os mulighed for at vise et stort udvalg af de kvalitetsmaskiner og redskaber vi tilbyder. Blandt andet er der i Hjørring mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med de nyeste Valtra-modeller og de tilhørende mulige udstyrsprogrammer.

Bestilling og afhentning af reservedele fra dag til dag

Står du pludseligt og mangler reservedele eller lignende, så kan du bestille og afhente dagen efter på lageret i Hjørring. Bestiller du for over et vidst beløb, så leverer vi selvfølgelig til din dør.  

Dyrskue

Har du set vores billeder fra da Agrotek var med på dyrskue? Du kan se bilederne fra 2016 her

DCIM100MEDIA

Agrotek Hjørring facade 2

 

 

WordPress Video Lightbox