AGROTEK

HAVE/PARK MASKINER HOS AGROTEK

Hos Agrotek har vi samlet en lang række af det bedste udstyr til have/park sektoren. De mange have/park maskiner stammer fra de mest anerkendte og respekterede fabrikanter i branchen, hvilket er din garanti for brugervenlige produkter i højkvalitet – parat til at hjælpe med at løse dine udfordringer.

Søger du en ny maskine eller et redskab til enten haven eller parken, finder du det her. Du finder et stort udvalg af alt fra traditionelle haveredskaber til blæsere, klippere, trimmere og buskryddere, vanding- og sprøjteudstyr samt udstyr til ATV og end masse andet.

MERE OM HAVE/PARK MASKINER

Hos Agrotek kan vi hjælpe dig med udstyr til alle udendørsopgaverne i forbindelse med arbejde i haven eller parken.

Vi har samlet de stærkeste mærkevarer inden for feltet, hvilket blandt tæller Craftsman, Husqvarna, Gardena og en hel stribe andre. I sortimentet finder du en stor vifte af Akku maskiner, store have/park maskiner som plæneklippere og havetraktorer med tilbehør i form af vogne og andre redskaber, ligesom du kan se nærmere på fræsere, hækkeklippere, blæsere, sprøjte- og kemiprodukter, kompostkværne og meget andet. Kort sagt finder du alt til have/park arbejde.

TIL PROFESSIONELLE OG PRIVATE

Have/park maskiner er et områder, der fylder mere og mere hos Agrotek. Vi har derfor anskaffet os det helt rigtige produktsortiment, hvor både professionelle aktører og private hus- og haveejere tilgodeses.

Hvad enten du søger udstyr til professionelt eller privat brug kan du regne med kyndig og serviceminded vejledning, hvis du har behov for yderligere informationer omkring et eller flere af vores produkter. Med mange års erfaring inden for have/park maskiner, deler vi gerne ud af vores viden og rådgiver på baggrund af din forespørgsel eller problemstilling.

HAVE/PARK MASKINER I HIMMERLAND

Hos Agrotek i Himmerland kan du selv komme og se produkterne med egne øjne. Vi er altid parate til at fortælle nærmere om de enkelte produkters formåen.

Have/park maskinerne kan både bestilles her på hjemmesiden, hvor du nemt kan navigere rundt og læse mere og se billeder, ligesom du er velkommen i butikken i Nordjylland, hvor du kan føle på produkterne og få en uformel snak med en fagmand.