ALPHA

HARDI SERIEN - KLIK PÅ FOTO OG SE MERE

ALPHA

HARDI ALPHA EVO

Ergonomi, Synlighed og Optimering Længere sprøjtedage og nætter og højere sprøjtehastigheder stiller højere krav til komfort og nem betjening. ALPHA evo har en fin balance mellem for og bag og har en lav totalvægt, der giver et optimalt vægt / kapacitetsforhold og høj ydeevne selv under våde markforhold. Med en høj frihøjde fra 120 til 165 cm gives en fleksibel anvendelse fra lave til høje afgrøder som majs og solsikker.  

commander gallery

HARDI COMMANDER

COMMANDER – Intelligent sprøjtning – forrest i feltet

COMMANDER er designet til at møde de krav som de moderne og professionelle landmænd over hele verden stiller. Denne generation af sprøjter er designet til at have føretrøjen på når det gælder kapacitet, holdbarhed, sikkerhed, optimering, nem betjening og præcision. 

COMMANDER er en højt specialiseret sprøjte som er designet til at blive brugt af krævende operatører. Et eksempel på det funktionelle design er det logiske layout af den venstre side af sprøjten, hvor alle primære funktioner er samlet.

SE mere om HARDI her

navigator gallery

HARDI NAVIGATOR

NAVIGATOR – Det oplagte valg

NAVIGATOR er synonym med høj kvalitet og design, der bygger på funktionalitet. Egenskaber, der sikrer god driftsøkonomi og enkel betjening. I HARDIs trailersprøjteprogram fås NAVIGATOR med funktioner fra  mellemklasse til fuldt udstyret sprøjte.

Det store udvalg af højkvalitetsfunktioner gør NAVIGATOR til det selvfølgelige valg. Krav om enkle og pålidelige løsninger, service og høj kapacitet er universelle på verdensplan. Produktet repræsenterer HARDIs erfaring som sprøjtespecialist. Den dokumenterede succes for NAVIGATOR-sprøjterne siden introduktionen, har vist at NAVIGATOR er værdig til denne position. IKKE FÆRDIG