AGROTEK

STÆRKE PLÆNEKLIPPERE TIL LAVPRIS

Er du på jagt efter dit næste plæneklipper tilbud?
Se det store udvalg her hos agrotek og kom en til en snak om dit behov
Hos agrotek har vi en række skarpe græsslåmaskiner tilbud på både nye og brugte modeller, der gør det let for dig at finde en ny plæneklipper. Vores udvalg er bygget op omkring kendte mærkevarer, fra hvem du kan forvente nogle af de mest driftssikre maskiner, der findes på markedet.

Faktisk har vi ofte gode plæneklipper tilbud på husqvarna, der bestemt må siges at tilhøre kategorien ”de bedste”. Foruden kendte mærkevarer forhandler vi de mest moderne græsslåmaskiner, hvilket betyder, at vi blandt andet har de seneste nye teknologier på lager, så du kan finde alt fra robotplæneklipper til smart græstrimmer m.M.

PLÆNEKLIPPER TILBUD FRA HUSQVARNA

Hos Agrotek fører vi mange gode plæneklipper tilbud fra Husqvarna. Svenske Husqvarna er essensen af professionelt udstyr til haven – og deres plæneklippere er ingen undtagelse. Derfor kan du forvente lidt af en luksus-maskine, når du kigger på de svenske havemaskiner, der er resultatet af mange års erfaring inden for have og park faget.

Produkterne har stor fokus på brugervenlighed, hvorfor de blandt andet er designet ergonomiske, så de altid er nemme at benytte – også efter en lang dag i solen.

Vores flotte udvalg af plæneklipper tilbud fra Husqvarna tæller alt fra den helt traditionelle cylinderplæneklipper, der er helt drevet på god gammeldags håndkraft, til et stort udvalg af plæneklippere med opsamler eller skubbefunktion, knivbremser, opadgående luftstrøm for bedre klipperesultat og meget mere.

Alt dette uddyber og forklarer vi naturligvis nærmere om, når du kontakter os eller kommer forbi vores flotte butik, der er fyldt med gode plæneklipper tilbud fra netop Husqvarna og andre kendte mærker.

FORVANDL HAVEN MED DEN RIGTIGE RÅDGIVNING.

Uanset om du vælger at benytte vores plæneklipper tilbud på en ny eller brugt plæneklipper og hvilket mærke, du går efter, skal du tage flere ting i betragtning, inden du kommer en maskine på traileren eller ind bag i bilen. For alt afhængigt af din have kan der være stor forskel på, hvilken type plæneklipper, der egner sig bedst til dig.

Mange siger eksempelvis, at hvis man har en stor have, skal man gå efter en bred klippebredde, men her bør man dog stadig have øje for havens udformning og tage forbehold for udfordringer som buske, bede, stensætninger og lignende, der eksempelvis påvirker krav til manøvrering, hvilket kan fungere bedre på en mindre model.

Når du vælger en ny græsslåmaskine, er der i det hele taget mange ting, der kan spille ind på dens anvendelighed. Så foruden førnævnte fortæller og anbefaler vi i f.eks. modeller med opsamler eller bioklip, gode græsslåmaskine tilbud hvor du får el-start, og selvfølgelige forklarer vi også om betydningen af god ergonomi, til når du skal klippe store arealer.

Når du handler hos Agrotek, handler du med veluddannet personale, der har komplet indsigt i det stærke udvalg, hvor du let kan finde en perfekt ny eller brugt græsslåmaskine, takket være vores gode græsslåmaskine tilbud. Vi lytter altid til dine behov, inden vi vejleder dig og præsenterer dine bedste muligheder og løsninger til haven.

OPLEV GODE GRÆSSLÅMASKINE TILBUD HOS AGROTEK

Hos agrotek har vi massevis af gode tilbud på både en ny eller brugt glæsslåmaskine, havetraktorer, arbejdstøj, udstyr til haven, alm. Traktorer og meget, meget mere.

Kom derfor gerne forbi vores butik og showroom I hobro eller hjørring, hvor vi har stakkevis af plæneklipper tilbud klar til fremvisning og hjælper dig med at finde det helt rette udstyr til din have – til en skarp pris.