2020

VALTRA EVENT HOS AGROTEK

FIND DIN NYE TRAKTOR HOS AGROTEK.

Vi har både nye og brugte traktorer til salg fra branchens stærkeste mærker som valtra, pöttinger og mange flere. Hvad enten du søger en ny eller brugt traktor, finder du et stort, robust produktsortiment her hos Agrotek. Hos os møder du fagfolk, der ved, at traktoren er et af de absolut vigtigste og mest centrale redskaber i landbruget. Derfor garanterer vi også, at når vi har en traktor til salg, så har den både rette styrke og kvalitet, så den kan klare dine opgaver.

PROFESSIONALISME OG HØJ SERVICE

Hos Agrotek er vi fagmænd. Du kan med andre ord forvente seriøs og dyb professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i dine behov. 

Vi har således glimrende indsigt i vores produkter og kan både vejlede dig grundigt når vi har en traktor til salg, samt imødekommer dine krav, ligesom vi er eksperter på de enkelte mærker og med stor fornøjelse fortæller om de nyeste specifikationer og bekvemmeligheder fra kendte producenter.

VALTRA – KVALITET HELE VEJEN IGENNEM

Hvis du søger en kvalitets traktor til salg, kan vi varmt anbefale et af de mange kraftværker fra Valtra. Her er der tale om en traktor, der har en helt enestående styrke og kvalitet, som er samlet med Nordisk know-how – og kan klare alle danske landmænds opgaver.

Som med vores andre traktorer, er maskinen bygget på velafprøvet teknologi, enestående forståelse for ydelse og driftsøkonomi samt med komfort, der gør det fornøjeligt at befinde sig i kabinen i mange timer – alt sammen for at give brugeren en positiv oplevelse – selvfølgelig med øget produktivitet til følge.

BÅDE NY OG BRUGT TRAKTOR TIL SALG

Agrotek forhandler ikke kun splinternye modeller, vi har nemlig også et stort udvalg af brugte traktorer. Disse findes i mange forskellige størrelser og prisklasser, men fælles for de robuste maskiner er det, at de er køreklar og forhandles til særdeles attraktive priser.

De mange flotte nye og brugte traktorer og andre maskiner kan opleves direkte fra vores butik og maskinstation, hvortil vi også har tilknyttet eget værksted, som holder både nye og brugte maskiner i god stand.

LANDBRUGSMASKINER OG TRAKTOR TIL SALG HOS AGROTEK

Foruden vores udvalg af ny eller brugt traktor til salg, forhandler vi også landbrugsmaskiner, og mange typer plæneklippere.

Vi har et veludvalgt sortiment af denne type maskiner og traktorer til salg, der kan ses fra både hjemmeside og vores fysiske butik på Lupinvej i Hobro.

Vi glæder os til at tage imod dig og vise de flotte maskiner samt tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.