AGROTEK

NY BRUGT TRAKTOR HOS AGROTEK.

FIND DIN NYE BRUGTE TRAKTOR HOS AGROTEK.

Vi råder over et stort og attraktivt udvalg af brugte traktorer.
Hvis du søger en stærk og pålidelig brugt traktor, er du I gode hænder. Agrotek a/s har nemlig et stort udvalg af maskiner fra nogle af landbrugets mest eftertragtede mærker.

I vores brede udvalg finder du naturligvis maskiner af alle typer – til alle opgaver.

EKSPERTISE FOR SALG AF NY OG BRUGT TRAKTOR

Hvad enten det er første gang du skal købe en traktor eller bare er mest tryg ved at tale med andre fagpersoner, er vi her for at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dine behov.

Vi hjælper dig gerne med alle spørgsmål samt fortæller og rådgiver i forhold til, hvilken maskine, der er egnet til dig, der er landmand, driver erhverv eller er entreprenør.

Vi kender nemlig vores produkter ned til mindste detalje, og kan derfor vejlede i forhold til hvilken traktor, der egner sig til hvilket terræn samt hvilken motor, der kan håndtere dine redskaber og meget mere.

Samtidig kan vi rådgive i forhold til dine krav, så vi ved, hvad vi skal vise dig, når du nævner hydrauliske tilkoblinger, krav til omdrejninger på kraftudtaget eller lignende eksempler. Vi har nemlig massevis af brugte maskiner, der imødekommer de skarpe krav, der stilles af professionelle danske landmænd samt personer, der søger minitraktor eller lignende til skov og park opgaver eller lignende.

EGET SERVICEVÆRKSTED OG RESERVEDELELAGER

Når du handler med Agrotek, handler du også med en yderst professionel virksomhed, der har tilknyttet eget værksted med faguddannet personale, hvorfra vi kan hjælpe dig med service og tilbehør i form af reservedele til både ny og brugt traktor, landbrugsmaskiner samt mindre maskiner som plæneklippere, græsslåmaskiner m.m.

Alle ansatte er faguddannede og eksperter, der løbende modtager kurser og efteruddannelse inden for den skiftende branche, hvor teknologiens udvikling også skubber til maskinernes formåen – både traktorer, men også tilbehør og andre maskiner til både privat og industri. Foruden kendskab til seneste udvikling, har vi naturligvis solidt kendskab til de produkter, der allerede er på markedet, så du altid modtager korrekt og faktuel information, når du anskaffer dig en brugt traktor, brugte landbrugsmaskiner eller øvrige produkter.

BESØG AGROTEK I HOBRO OG HJØRRING

Hos Agrotek kan du finde en brugt traktor i alle størrelser og prisklasser.

Du kan se vores udvalg online, men vi inviterer dig meget gerne forbi vores butik og showroom i Hobro og Hjørring, hvor du kan nyde synet af de store maskiner, værktøj, arbejdstøj og meget, meget mere.