OPLEV FORSKELLEN

Èn ting er at tale innovation – et anden er at bakke det op. Cub Cadet har i årtier været dedikeret det at producere plæneklippere, græs- og havetraktorer, zero-turn plænetraktorer, sneslynger og erhvervskøretøjer, der arbejder hårdere og klarer sig bedre end andre lignende produkter i branchen. Cub Cadet har forpligtet sig til at videreudvikle maskiner til den grønne sektor. Verden omkring os er i konstant fremgang så bør ikke de maskiner, vi bruger i hverdagen også følge denne tendens, også? Cub Cadet lancerede den første zero-turn klipper, og var de første til at bruge kraftige automatgears transmissioner. Vi har forpligtet os, til at forsyne vore kunder produkter, der overstiger deres forventninger og vores program af kvalitets plæneklippere, havetraktorer, zero-turn traktorer og andet udendørs udstyr er ingen undtagelse. Se vores store program i dag og find ud af hvorfor Cub Cadet er det rigtigste valg, du kan gøre.

OPLEV HIGH PERFORMANCE

Vores opgave er at sikre, at du få arbejdet gjort ordentlig. Det er derfor, vi producerer vores kvalitets udendørs maskiner af de bedste materialer og med den bedste teknik. Det er derfor, vi bruger professionelle kvalitets motorer på vores maskiner. Det er derfor, kommercielle brugere værdsætter alsidigheden af vores maskiner. Samtidig sætter udendørs entusiaster pris på den øgede stabilitet og trækkraft på vores bredere, større akselafstand på vores UTV maskiner.

OPLEV KVALITETEN

Vores kvalitet skinner igennem i hvert produkt, hver maskine, hver erfaring du får med Cub Cadet brandet. Det ses tydeligt i vores maskiner, der er konstrueret til at klare de hårde opgaver. Det ses tydeligt gennem vore forhandlere – de bedst uddannede og mest erfarne folk i branchen og det ses tydeligt i vores omdømme gennem næsten 50 års innovation.

OPLEV UDVIKLINGEN

Mens andre virksomheder fortsætter, med at se på fortiden og leve i nutiden, er vi forpligtet til at udvikle produkter til i dag og i morgen. Vi gransker konstant behovet for nutidens husejere, kommercielle brugere og udendørs entusiaster. Så vi udfordrer hele tiden vores ingeniører til at komme op med produkter, der opfylder og overstiger disse behov. Det er derfor, vi har en historie af innovation. Og det er derfor, vi har en solid fremtid som en kvalitets producent også langt ud i fremtiden.