Om Agrotek

Der lægges vægt på professionalisme og høj service hos Agrotek. 

Som leverandør til blandt andet landbrug og skovdrift, park- og entreprenørvæsen er viden og pålidelighed en nøglefaktor for den Hobro-baserede virksomhed.

I dag er Agrotek en solid medspiller for kunder over hele landsdelen. Fra Århus i syd til Skagen i nord bidrager Agrotek med levering af såvel nyt materiel som servicering af både små som store maskiner.

Virksomheden er således baseret på tre grundpiller: Butik, lager og værksted udgør hver deres bidrag til Agroteks profil som en seriøs samarbejdspartner i en branche, hvor en velfungerende maskinpark er altafgørende.

Vi har alt lige fra plæneklippere til Landbrugsmaskiner fra blandt andet, Valtra, Multione og BVL indgår i udbuddet af maskiner, der omfatter alle produktsegmenter. Det samme gør sig gældende i forhold til have, park- og entreprenørmaskiner, hvor Agrotek er leverandør af mærker som Husqvarna og Kärcher.

 

 

Butik

Mens Agrotek i dag råder over en omfattende hjemmeside, så er den fysiske butik på Lupinvej fortsat et aktiv for virksomheden. Her er der mulighed for at gå på opdagelse blandt det store udbud af materiel.

Alt fra buskryddere og motorsave til plænetraktorer, minilæssere og andre små entreprenørmaskiner er at finde i forretningen. Her forhandles naturligvis også arbejdstøj, tilbehør og meget andet. Og så er rådgivningen i øvrigt altid lige om hjørnet.

Rådgivning er nemlig en hjørnesten i en branche, hvor der hele tiden er stor udvikling på den tekniske front. Derfor klædes Agroteks medarbejdere løbende på med kurser og efteruddannelse for hele tiden at tilpasse sig det skærpede behov for viden.

 

Service

Agrotek er meget andet end salg. Den højteknologiske maskinpark, der i dag kendetegner både landbrug, skovdrift og entreprenørvirksomhed skal løbende serviceres. Hos Agrotek er en stor del af de godt 20 medarbejdere dedikerede til den tekniske side af virksomhedens portefølje.

Med andre ord er såvel værksted og lager som kørende montører med til at holde branchen i drift med velfungerende materiel. Og hvad enten traktoren signalerer fejl i hydrauliksystemet eller ploven har mekanisk nedbrud, er der hjælp at hente hos Agroteks dygtige teknikere.

De besidder færdigheder til at servicere stort set alle maskiner, ligesom de er eksperter på hver deres felt. Montørerne servicerer dagligt kunder i hele den nordlige dele af Jylland.

 

På værkstedet i Hobro står Agroteks medarbejdere naturligvis også klar til at trimme maskinparken. Et velassorterede reservedelslager er et mantra for virksomheden.

Via serviceaftaler og det faktum, at de fleste moderne maskiner er udrustede med kommunikative it-systemer kan teknikerne i Hobro i stor udstrækning overvåge maskinparken og give operatøren besked om eventuelle fejl samt mulighederne for support.

 

Salgsafdeling
Kontakt: Tlf. direkte 28871016

WordPress Video Lightbox