Om Agrotek

Som leverandør til blandt andet landbrug og skovdrift samt park- og entreprenørvæsen er viden og pålidelighed en nøglefaktor for Agrotek.

I dag er Agrotek en solid medspiller for kunder over hele landsdelen. Fra Århus i syd til Skagen i nord bidrager Agrotek med levering af såvel nyt materiel som servicering af både små og store maskiner.

Agrotek er baseret på fire grundpiller: Salg, butik, lager og værksted, der udgør hver deres bidrag til Agroteks profil som en seriøs samarbejdspartner i en branche, hvor vi ønsker at være tæt på kunden, og hvor en velfungerende maskinpark er altafgørende.
Vi har alt lige fra plæneklippere til landbrugsmaskiner fra blandt andet Valtra, Pöttinger, Schäffer, Bogballe, Alo og BVL, der indgår i udbuddet af maskiner, der omfatter alle produktsegmenter. Det samme gør sig gældende i forhold til have-, park- og entreprenørmaskiner, hvor Agrotek blandt andet er leverandør af mærker som Husqvarna, Polaris, Multione og Kärcher.

Agrotek har de senere år vækstet i et tempo, hvor vi kan følge med. I takt med væksten har vi ikke spredt os over mere, end det vi er gode til. Vi har i dag medarbejdere der på både salgs- og servicesiden, er er specialiseret inden for ovennævnte områder.

BUTIK

Selvom Agrotek i dag har en omfattende hjemmeside, så er de fysiske butikker på Lupinvej i Hobro og Østergade i Brønderslev, fortsat et must for at gå på opdagelse blandt det store udbud af materiel.

I butikkerne kan du finde alt fra buskryddere og motorsave til plænetraktorer, minilæssere og andre små entreprenørmaskiner. Her forhandles naturligvis også arbejdstøj, tilbehør og meget andet. Rådgivningen er i top, og altid lige om hjørnet.
Rådgivning er nemlig en hjørnesten i en branche, hvor der hele tiden er stor udvikling på den tekniske front. Derfor klædes Agroteks medarbejdere løbende på med kurser og efteruddannelse for hele tiden, at tilpasse sig det skærpede behov for viden. Omstillingsparathed og dygtige medarbejdere er en stor del af vores succes. Dette gælder både ved disken, og i et større onlinesalg via vores samarbejdspartner Kramp Danmark A/S.

SERVICE

Agrotek er meget andet end salg. Den højteknologiske maskinpark, der i dag kendetegner både landbrug, skovdrift og entreprenørvirksomhed samt Have/Park skal løbende serviceres. Hos Agrotek er en stor del af vores medarbejdere dedikerede til den tekniske side af vores portefølje.

Med andre ord er såvel værksted og lager som kørende montører med til at holde branchen i drift med velfungerende materiel. Hvad enten traktoren signalerer fejl i hydrauliksystemet, eller ploven har mekanisk nedbrud, er der hjælp at hente hos Agroteks dygtige teknikere.

De besidder færdigheder til at servicere stort set alle maskiner,
ligesom de er eksperter på hver deres felt. 

Montørerne servicerer dagligt kunder i hele den nordlige dele af Jylland.

På værkstederne i Hobro og Brønderslev står Agroteks medarbejdere naturligvis også klar til at trimme maskinparken. Et velassorteret reservedelslager er et mantra for os.

Via serviceaftaler og det faktum, at de fleste moderne maskiner er udrustede med kommunikative it-systemer kan vores teknikerne i stor udstrækning overvåge maskinparken, og give operatøren besked om eventuelle fejl samt mulighederne for support.

AGROTEK

Agroteks CVR-nr. går helt tilbage til 1946, og er en fusion mellem Traktorkompagniet Grøn og Madsen samt Bech Hansens eftf. i 2004. 
Agrotek er et velrenommeret firma i god vækst, med en fast og dedikeret medarbejderstab.

Vi har medarbejdere inden for både service og salg, der har været her i over 30 år. Vi sætter en stor ære i selv at uddanne folk på vores værksted. Mange af vores lærlinge vinder priser, og dygtiggør sig med en stor dedikation til faget, og specialiserer sig på et højt plan.