AGROTEK

HAVETRAKTOR BRUGT

Hos agrotek finder du et stort udvalg af havetraktor tilbud, ligesom du kan finde en god havetraktor brugt. Vi forhandler desuden tilbehør og råder over eget værksted. Leder du efter et fremragende havetraktor tilbud på en nyere model? Hos Agrotek forhandler vi stærke havetraktorer fra blandt andet evigt pålidelige Husqvarna, der er kendt for at bygge kraftfulde maskiner i langtidsholdbar kvalitet – egenskaber, vi lægger stor vægt på, når vi udpeger det sortiment, der skal gøre vores kunders havearbejde nemmere, flottere og selvfølgelig også sjovere. Vi lægger stor vægt på god komfort og ergonomi, nem betjening og driftssikkerhed, og vi har nogle af de bedste havetraktor tilbud på markedet samt et fremragende udvalg af brugte havetraktorer i flot stand.

DIN BEDSTE VEN I HAVEN

Hvis du ikke tidligere har haft fornøjelsen af at klare havearbejdet fra en havetraktor, vil du blive ekstra glad for din nye bedste ven i haven.

Agrotek fører blandt andet attraktive havetraktor tilbud fra slagkraftige og driftssikre Husqvarna, der er kendt for at lave nogle virkelig anvendelige havetraktorer. Vi har både maskiner, der er perfekte til små- og mellemstore haver, ligesom vi har modeller, der forvandler selv helt store områder til skønne, velplejede græsarealer.

HAVETRAKTOR BRUGT – ØKONOMISK ATTRAKTIVE OG SUNDE MASKINER

Som nævnt er Agrotek leveringsdygtige i brugte havetraktorer. Vi kontrollerer selv vores udvalg på vores eget værksted, hvor vi ser efter, at motor, klinge, kabler og meget mere stadig har mange år tilbage.

Du finder et bredt udvalg af brugte maskiner fra både kendte mærker og øvrige producenter. Når vi laver et uforpligtende havetraktor tilbud, gør vi det med afsæt i, at du som kunde skal have en økonomisk attraktiv løsning, der stadig tilbyder dig god hjælp i haven i mange år endnu.

SUPER SERVICE OG RESERVEDELE TIL HAVETRAKTOREN

Når du køber en havetraktor brugt hos Agrotek, kan du være sikker på, at vi råder over kompetencerne til også at klare service for dig. Vi har således både eget dygtige serviceværksted samt et reservedelslager til havetraktorer, hvorfor vi altid kan hjælpe dig med at holde din maskine i god stand.

Alt vores personale er faguddannet og har stor erfaring med reparationer, servicering mv. inden for alt fra mindre havemaskiner til eksempelvis landbrugsmaskiner og have/park maskiner, der ligeledes er et segment, som vi har stor ekspertise i.

KNOW-HOW OG INDSIGT I SPECIFIKATIONER

Når du handler hos Agrotek, møder du fagmænd, der kan vejlede ud fra dine ønsker og krav til ydelse og teknik til en god plænetraktor. Vi sammensætter derefter et havetraktor tilbud specielt til dit behov. Derfor kan vi let omsætte dine ønsker til maskinen egenskaber til begreber som opsamler, ergonomi, nem manøvrering, transmission, knivsystem og meget, meget mere, som vi gerne fortæller om, når du kommer på besøg for at kigge på havetraktorer til gode tilbudspriser eller som brugt model.

I det hele taget gør vi en dyd ud af vores service og rådgivning, da dette er en af grundpillerne for Agrotek. Vi vejleder derfor altid, så du får en stærk maskine, der sikrer det bedste resultat – maskiner, der er brugervenlig og en havemaskiner, der kort fortalt bliver en fryd for dig og din græsplæne.

Vi har naturligvis også eget serviceværksted og stor erfaring med reservedele til havetraktor, så vi kan tilbyde service og hjælpe med at vedligeholde din kommende havetraktor.

NYT ELLER BRUGT?

Hvad enten du er på jagt efter en helt ny eller brugt havetraktor, så har vi altid et godt tilbud til dig.

Du bliver mødt at et sortiment, der tæller nye såvel som brugte plænetraktorer – som forlader vores showroom med en tilfreds kunde, der har gjort et godt tilbud.

Vi har nemlig både gode havetraktor tilbud på fabriksnye modeller og et stærkt udvalg af brugte maskiner i flot stand, som fås til yderst attraktive priser.

HAR DU STYR PÅ TILBEHØRET TIL HAVEN?

Foruden en havetraktor, robotplæneklipper eller almindelige plæneklippere, der gør det nemt og overskueligt at klar græsslåningen, råder vi hos Agrotek over et kæmpe udvalgt af øvrigt haveudstyr og arbejdstøj. Du kan opleve det store sortiment fra vores butik og showroom på Lupinvej i Hobro, hvor vi hjælper dig med alle udfordringer inden for havearbejde – store som små.