LANDBRUGSMASKINER

Mangler du en ny eller brugt landbrugsmaskine? Læg turen forbi agrotek, få en snak med din fagmand og gør en god handel. I vores sortiment finder du velfungerende, kraftfulde maskiner, der imødekommer de krævende opgaver I landbruget. Blandt de nye og brugte landbrugsmaskiner finder du både traktorer og tilbehør samt maskiner og redskaber til mange forskellige arbejdsopgaver.

Vores produktsortiment er bygget op omkring kraftfulde kvalitetsmaskiner fra branchens stærkeste mærker – som blandt andet pöttinger, valtra, hardi, he-va og mange andre. Hos agrotek I hobro kan du altid gøre en god handel, når du skal bruge en ny landbrugsmaskine.

Kort fortalt finder du de bedste landbrugsmaskiner – både traktorer og tilbehør – fra de stærkeste og mest anerkendte navne.

VEJLEDNING OG SERVICE I HØJSÆDET

Når du besøger vores butik og showroom, får du samtidig adgang til at se an masse populære maskiner an, der dækker de forskellige behov inden for landbruget.

Blandt de mange maskiner findes nye såvel som brugte landbrugsmaskiner inden for mange forskellige prisintervaller. Vi har både nye og brugte traktorer samt alt interessant tilbehør.

BÅDE NYE OG BRUGTE LANDBRUGSMASKINER

Have/park maskiner er et områder, der fylder mere og mere hos Agrotek. Vi har derfor anskaffet os det helt rigtige produktsortiment, hvor både professionelle aktører og private hus- og haveejere tilgodeses.

Hvad enten du søger udstyr til professionelt eller privat brug kan du regne med kyndig og serviceminded vejledning, hvis du har behov for yderligere informationer omkring et eller flere af vores produkter. Med mange års erfaring inden for have/park maskiner, deler vi gerne ud af vores viden og rådgiver på baggrund af din forespørgsel eller problemstilling.

GØR EN GOD HANDEL PÅ BRUGTE LANDBRUGSMASKINER

Hos Agrotek i Nordjylland forhandler vi brugte landbrugsmaskiner. I vores webshop, såvel som fysiske butik, har vi et stærkt produktprogram at tilbyde. Maskinerne er velegnede til professionel landbrugsdrift, da landbrugsmaskinerne er velfungerende, stabile og kraftfulde – præcis som fabrikanterne Pöttinger, Valtra, Hardi, BVL og mange flere  har tiltænkt det.

Når du handler hos Agrotek kan du samtidig gøre brug af vores ekspertviden om de enkelte produkter. Vi kan derfor vejlede i forhold til, hvilke opgaver de enkelte maskiner er velegnede til, ligesom vi altid står klar med gode generelle råd til brug og vedligeholdelse.

Vi har altid et stort udvalg på lager, og kan derfor typisk fremvise et flot udvalg af traktorer, græs- og jordbehandlere og et generelt sortiment af vogne, anhængere, så- og plantemaskiner og mange flere produkttyper, der kan komme dig til gavn i landbruget.

photo-1527847263472-aa5338d178b8

BESØG OS I HOBRO ELLER HJØRRING

Du kan altid klikke dig frem til vores nye og brugte landbrugsmaskiner fra menuen her på hjemmesiden, ligesom det også er fra menuen, du finder nærmere information om de enkelte producenter. Husk at vi desuden fører at fremragende sortiment inden for både plæneklippere og havetraktorer, som vi ligeledes rådgiver og vejleder i.

Derudover vil vi naturligvis rigtig gerne hilse på dig I vores butik eller showroom I Hobro , hvor vi står klar til at hjælpe dig og vise dig vores mange flotte maskiner.