Plæneklipper tilbud

Plæneklipper tilbud

Er du på jagt efter din næste plæneklipper? Så se det store udvalg her hos Agrotek og gør en god handel.

Hos Agrotek har vi en række skarpe plæneklipper tilbud på både nye og brugte modeller, der gør det let for dig at finde en ny græsslåmaskine.

Vores udvalg er bygget op omkring kendte mærkevarer, fra hvem du kan forvente nogle af de mest driftssikre maskiner, der findes på markedet. Faktisk har vi ofte gode plæneklipper tilbud på Husqvarna, der bestemt må siges at tilhøre kategorien ”de bedste”. Foruden kendte mærkevarer fører vi de mest moderne bud på plæneklippere, hvilket betyder, at vi blandt andet har de seneste nye teknologier på laget, så du kan finde alt fra robotplæneklipper til smart græstrimmer m.m.

Plæneklippere fra Husqvarna

Hos Agrotek fører vi mange gode plæneklipper tilbud fra Husqvarna. Svenske Husqvarna er essensen af professionelt udstyr til haven – og deres plæneklippere er ingen undtagelse.

Derfor kan du forvente lidt af en luksus-maskine, når du kigger på de svenske havemaskiner, der er resultatet af mange års erfaring inden for have og park faget. Produkterne har stor fokus på brugervenlighed, hvorfor de blandt andet er designet ergonomiske, så de altid er nemme at benytte – også efter en lang dag i solen.

Vores flotte udvalg af Husqvarna græsslåmaskiner tæller alt fra den helt traditionelle cylinderplæneklipper, der er helt drevet på god gammeldags håndkraft, til et stort udvalg af plæneklippere med opsamler eller skubbefunktion, knivbremser, opadgående luftstrøm for bedre klipperesultat og meget mere.

Alt dette uddyber og forklarer vi naturligvis nærmere om, når du kontakter os eller kommer forbi vores flotte butik, der er fyldt med gode plæneklipper tilbud fra netop Husqvarna og andre kendte mærker.

Forvandl haven med den rigtige rådgivning

Uanset om du vælger en ny eller brugt plæneklipper og hvilket mærke, du går efter, skal du tage flere ting i betragtning, inden du kommer en maskine på traileren eller ind bag i bilen.

For alt afhængigt af din have, kan der være stor forskel på, hvilken type plæneklipper, der egner sig bedst til dig. Mange siger eksempelvis, at hvis man har en stor have, skal man gå efter en stor klippebredde, men her bør man dog stadig have øje for havens udformning og tage forbehold for udfordringer som buske, bede, stensætninger og lignende, der eksempelvis påvirker krav til manøvrering, hvilket kan fungere bedre på en mindre model.

Tag derfor altid en fagmand fra Agrotek med på råd, så du får den helt rigtige havemaskine.

Oplev gode plæneklipper tilbud hos Agrotek

Hos Agrotek har vi massevis af gode tilbud på både en ny eller brugt plæneklipper, havetraktorer, arbejdstøj, udstyr til haven, reservedele og meget, meget mere. Kom derfor gerne forbi vores butik og Showroom i Hobro, hvor vi har stakkevis af kvalitetsprodukter klar til fremvisning og hjælper dig med at finde det helt rette udstyr til din have – til en skarp pris. 

cylinderklipper plæneklipper
WordPress Video Lightbox