Landbrugsmaskiner

Landbrugsmaskiner

Mangler du en ny eller brugt landbrugsmaskine? Læg turen forbi Agrotek, få en snak med din fagmand og gør en god handel.

Hos Agrotek i Hobro kan du altid gøre en god handel, når du skal bruge en ny landbrugsmaskine. Vores produktsortiment er bygget op omkring kraftfulde kvalitetsmaskiner fra branchens stærkeste mærker – som blandt andet Pöttinger, Valtra, Hardi, HE-VA og mange andre. Kort fortalt finder du de bedste landbrugsmaskiner – både traktorer og tilbehør – fra de stærkeste og mest anerkendte navne.

Vejledning og service i højsædet

Når du besøger Agrotek, bliver du mødt af fagfolk, der er opdraget med stor produktviden og god service som en selvfølge. Vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige maskiner, der lever op til dine krav til styrke, førerkomfort, anvendelsesmuligheder og meget mere. Vores produktviden og know-how inden for de enkelte mærker og deres udvalg er enorm, og vi kan altid præsentere dig for bundsolide landbrugsmaskiner, både nye og brugte maskiner, hvad enten du søger en traktor jord- eller græsbehandlere – eller hvis du mangler så- og plantemaskiner, anhængere eller andet. Du får derfor altid reel rådgivning, der imødekommer dine krav til effektivitet og kvalitet.

Både nye og brugte landbrugsmaskiner

Når du besøger vores butik og showroom, får du samtidig adgang til at se an masse populære maskiner an, der dækker de forskellige behov inden for landbruget. Blandt de mange maskiner findes nye såvel som brugte landbrugsmaskiner inden for mange forskellige prisintervaller. Vi har både nye og brugte traktorer samt alt interessant tilbehør.

Eget dygtige servicecenter og reservedelslager

Foruden vores store udvalg af maskiner, tilbehør, redskaber, arbejdstøj og meget mere, der findes i vores butik, har vi vores eget dygtige servicecenter med faguddannede medarbejdere. Her får du fantastisk hjælp til at vedligeholde traktorer, industri- og landbrugsmaskiner samt maskiner inden for have/park sektoren. Finder du en god traktor til salg eller lignende, kan du derfor være vel vidende, at den har været kontrolleret af vores erfarne team. Vi har vores egne kørende montører, der rykker ud og hjælper dig med at holde dine maskiner 100% i orden og sørger for, at dit materiel fungerer lige efter bogen. Vi har desuden vores eget velassorterede reservedelslager, hvorfor du nemt får adgang til lige præcis dét, du står og mangler til dine landbrugsmaskiner.

Besøg os i Hobro

Du kan altid klikke dig frem til vores nye og brugte landbrugsmaskiner fra menuen her på hjemmesiden, ligesom det også er fra menuen, du finder nærmere information om de enkelte producenter. Husk at vi desuden fører at fremragende sortiment inden for både plæneklippere og havetraktorer, som vi ligeledes rådgiver og vejleder i.

Derudover vil vi naturligvis rigtig gerne hilse på dig i vores butik eller showroom i Hobro, hvor vi står klar til at hjælpe dig og vise dig vores mange flotte maskiner.

Valtra traktor Fodervogn - landbrugsmaskiner Maskine til landbrug
WordPress Video Lightbox