Brugte Landbrugsmaskiner

Brugte landbrugsmaskiner

Se vores udvalg af brugte landbrugsmaskiner og gør en glimrende handel hos Agrotek.

I vores sortiment finder du velfungerende, kraftfulde maskiner, der imødekommer de krævende opgaver i landbruget. Blandt de brugte landbrugsmaskiner finder du både traktorer og tilbehør samt maskiner og redskaber til mange forskellige arbejdsopgaver.

Sortimentet rummer mærkevarer, der er kendt for deres pålidelige, stabile og bomstærke produkter. Se meget mere herunder.

Gør en god handel på brugte landbrugsmaskiner

Hos Agrotek i Nordjylland forhandler vi brugte landbrugsmaskiner. I vores webshop, såvel som fysiske butik, har vi et stærkt produktprogram at tilbyde. Maskinerne er velegnede til professionel landbrugsdrift, da landbrugsmaskinerne er velfungerende, stabile og kraftfulde – præcis som fabrikanterne Pöttinger, Valtra, Hardi, BVL og mange flere  har tiltænkt det.

Når du handler hos Agrotek kan du samtidig gøre brug af vores ekspertviden om de enkelte produkter. Vi kan derfor vejlede i forhold til, hvilke opgaver de enkelte maskiner er velegnede til, ligesom vi altid står klar med gode generelle råd til brug og vedligeholdelse.

Vi har altid et stort udvalg på lager, og kan derfor typisk fremvise et flot udvalg af traktorer, græs- og jordbehandlere og et generelt sortiment af vogne, anhængere, så- og plantemaskiner og mange flere produkttyper, der kan komme dig til gavn i landbruget.

Læs mere om de enkelte maskiner

Under de enkelte kategorier har vi samlet en række brugte landbrugsmaskiner, du kan læse mere om. Du kan naturligvis se mærke og model, årgang, timer og pris i den hurtige oversigt. Under de enkelte produkter kan du se flere billeder og læse en kort beskrivelse af maskinen. Når du ser et interessant produkt er du velkommen til at ringe med en forespørgsel eller besøge os fysisk i Himmerland, hvorfra vi i årevis har hjulpet landmænd og have/park ansvarlige med at gøre gode handler.

Se mere hos Agrotek i Himmerland

Hvis du har lyst til at se nærmere på de brugte landbrugsmaskiner eller er interesseret i kompetent faglig vejledning, er du yderst velkommen til at komme forbi vores store butik i Himmerland, Nordjylland.

Kom endelig forbi og få en snak om de enkelte produkter – vi glæder os til at hilse på dig.

WordPress Video Lightbox